Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégek képes leírás - Balatonboglár.tlap.hu
részletek »

Cégek - Balatonboglár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balatonboglar.tlap.hu » Cégek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Balaton-Út Kft.

Balaton-Út Kft.

Balaton-Út Kft. térkő, térburkolat kivitelezés, útépítés nem csak a Balaton partján.Varázslatos SEMMELROCK - design és magávalragadó ötletek - a SEMMELROCK STEIN+DESIGN megmutatja, hogyan lehet igényes koncepciókat és mesteri ötleteket stílusosan megvalósítani, legyen akár magánház - terasz, kerti út, ház bejárata, garázsfelhajtó, udvar -, akár közterület - sétálóutca, kulturális épületek környéke, szálloda, bevásárlóközpont.

Fleur-Tech

Fleur-Tech

Kertész kellék nagykereskedés. , magvetőgép, termesztő edények, táptalaj, minden ami a kertészkedéshez kell! Mindenki egészséges, szép növényt szeretne előállítani, minél olcsóbban. A gépi magvetést, azért javaslom, mert így nem sérül a mag, aztán a gyökér, nincs tűzdelés, mellyel kb. 3 hetet megspórolhat, nem beszélve a munkaerőről! Erőteljes, szép palántákat nevelhet. Zöldség és virágmagok vetéséhez ajánljuk.

Idősgondozás, otthonápolás

Idősgondozás, otthonápolás

Mindig váratlanul következik be családtagjaink betegsége... kórház, orvos, konzultáció, diagnózis, gyógyítás-, gyógyulás, vagy a szomorú hír: szerettünk tartós ápolásra, gondozásra szorul! Vagy épp szüleink élete végéhez való közeledése ad megoldandó feladatot számunkra. Felmerül a kérdés ilyenkor: Mit tegyünk? Igen, mert fontos Önnek, hogy szeretteit biztonságban tudja! Az idősgondozás itt felsorolt formái nagymértékben segítik önt és családját a rehabilitáció azon folyamataiban, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyógyulás utolsó fázisaiban elhagyhassák a kórházat, illetve a betegágyat. Kívánjuk, hogy segítségünkkel gyógyulását otthon, ugyanolyan sikerrel fejezze be, mint akármelyik egészségügyi intézményben. Célunk, hogy otthonápolás szolgálatunk segítségével szerettei gyógyulását otthon, szeretetteljes légkörben magas fokú szakmai hozzáértéssel és tapasztalattal biztosítsuk Önnek. Reméljük, a lehető legnagyobb mértékben tudjuk segíteni hozzátartozóját, a rehabilitáció azon folyamataiban, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyógyulás utolsó fázisában elhagyhassa a kórházat, illetve a betegágyat. A látogatás első alkalmával otthonápolás szolgálatunk szakápolója ingyenes állapotfelmérést végez, melynek keretében tájékoztatja a pácienst és hozzátartozóit az otthonápolás illetve idősgondozás vállalható feladatairól és költségeiről.

Jutka Fotó

Jutka Fotó

Ezt az oldalt azért készítettem hogy bemutassam mivel foglalkozom, és megmutassam Balatonboglár és térségét képekben. Akinek ez megtetszik, telefonon vagy személyesen elérhető; vagyok. Bizonyára már Ön is sokszor feltette a kérdést, hogyan lehet jó fényképeket készíteni. Én megtaláltam a választ és most elmondom a titkot: ...Jól csak a szívével lát az ember... (Antoine de Saint-Exupéry)

Palatetők

Palatetők

Lindab, ranilla és onduline tető felújítás, osb lap fedés, kanadai zsindely és bitumen zsindely, bitumenes hullámlemez, műanyag hullámlemez, bramac és tondach cserép javítás. Egyéb tetőfedés, tetőszigetelés.

Paradoxon Kft

Paradoxon Kft

számítástechnika, computer, dekoráció, reklám, reklámtábla, feliratozás, betükivágás, internet, diaszkenelés, webáruház, paradoxon, Balaton, Boglár, Balatonboglár, Plattensee, computer, névjegykártya, meghívó, dizájn, design, Skócia, skót, felföld, highland, Edinburgh, Loch Ness, Inverness, Skye, skót dudás, Baraka, túra, busszal, Nikon, videó, fotók, fényképek, Stirling, London, Charles herceg

Profi kútfúrás

Profi kútfúrás

Vállaljuk új kút megfúrását, vízvizsgálatát, automatizálását, valamint vízrendszerére csatlakozását. Fúrt kútjainkkal korlátlan vízellátást tudunk biztosítani víz- és szennyvízdíj nélkül. Készíttessen Ön is saját fúrt kutat, élvezze a tiszta víz és a korlátlan vízellátás előnyeit! Fúrt kútról a hálózati víz árához képest mindössze 1%-os áron hozzá lehet jutni korlátlan és tiszta állapotban. Ha Önnél a kútvíz kezelést, tisztítást vagy szűrést igényel, akkor a megfelelő berendezést is beépítjük a rendszerbe. A mai modern építészetben egyre többet hallunk ökoházakról, energiatakarékos zöldházakról. Ennek alapja az alternatív vízellátás, az öko vízellátás. Ha Ön is szeretné kihasználni ennek a megújuló energiának az előnyeit, és szeretne csökkenteni vízszámláján, csináltasson saját fúrt kutat!

Suzuki Borongics

Suzuki Borongics

Szerviz szolgáltatásaink: Márkafüggetlen időszakos műszaki vizsgáztatás 3,5t össztömegig Teljes körű márkaszerviz, garanciális illetve garanciaidőn túli javítás Gépjármű eredetiség vizsgálat Futóműállítás, javítás Fékhatás mérés Lengéscsillapító mérés Fényszóró beállítás Kavicsfelverődés - szélvédőjavítás, szélvédő csere Rendszámgravírozás Riasztó és HI-FI berendezések beszerelése Téli- és nyári gumik értékesítése, szerelése, javítása Castrol kenőanyagok kedvező áron Varta akkumulátorok 2 év garanciával Intelligens diagnosztikai vizsgálat Helyszíni kárfelvétel, kárügyintézés Kedvezményes bérautó szolgáltatás Gépjármű kötelező biztosítás és casco biztosítás kötése Assistance szolgáltatás Gyári és utángyártott alkatrészek értékesítése, beszerelése, garanciával! Gyári kiegészítő tartozékok értékesítése és felszerelése Minden márkatípusú gépjárműre gyári karbantartási, inspekciós ütemterv Vezérműszíj és vezetőgörgők cseréje, ékszíj csere Elektromos javítások Karosszéria javítás, fényezés, műanyag elemek javítása Kipufogó javítás Klímarendszer tisztítása, javítása Autómosás, autókozmetika, takarítás, alvázmosás, motormosás

Szlocki konténer

Szlocki konténer

A vállalkozást 1984-ban kezdtük építőanyag szállítással. Majd az évek során, egyre nagyobb igény mutatkozott építési törmelékszállításra. Így bővítettük profilunkat a konténeres sitt szállítással , melyet természetesen környezetvédelmi engedéllyel végzünk. Konténerszállítás: Tevékenységünket a Balaton déli partján, Balatonboglár vonzáskörzetében végezzük. Vállalkozásunk 4 m3 -5m3 -6m3 -es konténerekkel rendelkezik. Billenős autóval 6,5t-ig: -Homokszállítás -Sóderszállít ás -Kőzuzalék szállítás -Földszállítás -Készbeton szállítás

Hirdetés
Vietta Tattoo - tetováló szalon

Vietta Tattoo - tetováló szalon

Vietta Tattoo, Tetováló szalon Balatonboglár 'Tyll Vietta Önéletrajz' Üdv néked erre tévedt idegen! Személyemről árulnék el néhány konkrétumot azok számára, akik kiváncsiak volnának arra, hogy ki is ez a Tyll Vietta?! 1971. február 2.-án születtem egy mentőautóban Balatonföldváron a benzinkúton. Egy bátyám és egy húgom van. A gyerekkorom átlagos volt a hetvenes években az akkori Balatonbogláron... Az iskolában normális tanuló voltam, de már akkor megnyilvánult az azóta is tartó, örök életűnek bizonyult kötődésem a képzőművészetekhez. Az általános isi után cukrásznak mentem, azután pedig szabadúszóként tevékenykedtem. Ezekben az években sok mindent csináltam, többek között rakodtam vagonokat, és voltam még filmgyári statiszta is. Ekkoriban kezdtem el a rajzok mellett akvarelleket, később pedig olajfestményeket készíteni. Tizenkilenc évesen már végérvényesen eldöntöttem, hogy csakis, és kizárólag a képzőművészettel, a zenével és küzdősportokkal akarok foglalkozni. A Tyll Vietta művésznevet egyrészről az egyik kedvenc példaképem, Tyll Ullenspiegel iránti mély tiszteletem jeléül vettem fel ekkoriban, aki a XVI. században élt, és a gyilkos humoránál fogva vásári komédiásként minduntalan kigyúnyolta az akkori előljárókat és egyházi hatalmasságokat. Ezáltal persze rövid úton halálra is ítéltetett, ám a bitófa alatt az utolsó kívánsága jogán azt kérte a helyi főhercegtől.

Villanyszerelés

Villanyszerelés

Mérőhely és csatlakozó berendezés tervezése, kialakítása, díjmentes ügyintézéssel Kis- és nagyüzemi kapcsolószekrények szerelése, telepítése Vendéglátó-, kereskedelmi egységek, üzemek, szállodák, panziók és egyéb létesítmények új szerelése és felújítása Új és régi házak, lakások teljes körű szerelése és felújítása Elektromos fűtési rendszerek kialakítása Épületen belüli kábeltévé, telefon hálózat, kaputelefon kiépítése Riasztó rendszerek igény szerinti tervezése, kivitelezése Üzletek, lakóházak külső díszvilágítása Külső és belső villámvédelmi rendszerek telepítése

Tuti menü