Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatonboglár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Uniszolg - Zöld [5. oldal]
részletek »

Balatonboglár képes leírás: Uniszolg - Zöld [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: balatonboglar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Uniszolg Üdülő

Uniszolg Üdülő

Üdvözöljük Balatonbogláron az UNISZOLG Üdülőben! Balatonboglár: A 6300 lakosú városka a Balaton déli partján fekszik, lankás, dombos, szép vidéken. Keleten Balatonlelle, nyugaton Fonyód, a tó északi partján, szemben Révfülöp a szomszédunk. Környezeti kultúránkat a szőlő és a gyümölcs uralja évszázadok óta, melynek feldolgozását a közelmúltig a BB végezte - világszínvonalon. Társaságunk az UNISZOLG Kft hosszú ideje üzemelteti a tulajdonában levő Balatonboglár, Szabadság liget 7.sz. alatti üdülőt. Az üdülő Balatonboglár Fonyód felőli végén zsákutcában található, az utca kis forgalmú, a baloldalán van az üdülő, vele szemben jobboldalt van saját strandbejáratunk, ahol 120m2-es stég, és vizi sport eszközök állnak a Vendégek rendelkezésére. Üdülőnkben rendkivül gyakori a visszatérő gyermekes családok illetve gyermek csoportok üdültetése, közöttük sok óvodás, kisiskolás vendégünk van.Az Üdülőről: Befogadóképessége 90fő. Szobák száma 23 ebből 15 szoba kőépületben 8 db pedig faházban van. Valamennyi szobában van zuhanyozó és mosdó, a WC a főépület folyosóján található. Vendégeink rendelkezésére áll még egy társalgó, ahol TV , rex asztal és csocsó is megtalálható. A szobák berendezése: 2db heverő, 1 db emeletes ágy, mely felnőtt méretü , heverő kárpitos részből készült, (nem vaságy), kétajtós szekrény, dohányzó asztal, puffok, kisszekrény.

Urányi János Sport és Szabadidő Központ

Urányi János Sport és Szabadidő Központ

Tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy a balatonboglári uszoda nyitásának feltétele a szükséges hatósági és vízjogi engedélyek megléte. Az engedélyezési eljárás folyamatban van, amelynek várható befejezése 2013. április hónap. A nyitás pontos időpontjáról értesíteni fogjuk a város lakóit a televízión, az intézményvezetőkön és a hirdetőtáblákon keresztül. Szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

Utazz Itthon

Utazz Itthon

A Bécsi Boglári Fürdőegylet már a 19. század 30-as éveiben így csalogatta a városba a kikapcsolódni vágyókat. A város vezetése igyekszik hűnek maradni a fent leírt a szlogenhez. Valóban, a kisgyermekek is szabadon fürödhetnek a sekély vízben. A város biztosítja, hogy a részben homokos strandok használatáért nem kell fizetni. Ugyanakkor minden kényelemről és ellátásról is gondoskodnak. Változatos programokat kínálnak a gyermekes családoknak, a természet- és sportkedvelőknek, a hazai kultúra és művészetek iránt érdeklődnek. A város környéki fenyves erdők, az élő népművészet, a történelmi emlékek és a környező termálfürdők számtalan lehetőséget kínálnak a vendégeknek a szabadidő hasznos eltöltésére.

V & V Travels

V & V Travels

Tisztelettel üdvözlöm és köszönöm, hogy felkereste 1991 óta működő irodánk weboldalait! Jó helyen jár, ha akár az ezer rejtélyt és megfejtésre váró titkot őrző Egyiptomot, a mesés szépségű Erdélyt, a meghökkentően izgalmas tájakkal és látnivalókkal megáldott Jordániát, vagy a nagyon kulturált Csehországot és az ő gyönyörű, számunkra szokatlan épségben és eredeti berendezésekkel, bútorokkal fennmaradt várait és kastélyait szeretné megismerni - ajánlatunkban ezeket mind megtalálja!Kérjük, tekintse meg saját szervezésű útjaink részletes programját, valamint a korábbi útjainkon készített fotóinkból és videóinkból csokorba gyűjtött ízelítőt és győződjön meg arról, hogy irodánk igényes útjai valóban az Ön álmai szerint és kedvező áron lettek összeállítva! Nem csupán azért, mert minden utunkat személyesen elkísérjük, hanem mert az utazás nem csak a munkánk, hanem a hobbink és a szenvedélyünk is... :))))

Varga Béla Városi Kulturális Központ

Varga Béla Városi Kulturális Központ

Milyen volt a VII. MÉTA Fesztivál Balatonbogláron? Hogy érezték magukat a résztvevők? Nehéz kérdések, a lelkekbe és a gondolatokba nem láthatunk, de az őszinte megnyilvánulások, a lelkes kitörések, s a bátorító jókívánságok új erőt adnak, hogy jövőre is megrendezzük a MÉTA Fesztivált, hogy újra együtt láthassunk a több, mint 900 népzenét és néptáncot kedvelő és művelő gyermeket, oktatóikat, patinás zsűrinket és nem utolsósorban a professzionális minőséget és szakmaiságot elénk varázsoló MÉTA Együttest.

Vendéglátóhelyek

Vendéglátóhelyek

Balatonboglár - Étterem - találati lista Házias jellegű konyhával működő családias hangulatú éttermünket 1990-ben alakítottuk ki. 2005-ben nagy átépítésbe fogtunk, azzal formálódott ki éttermünk mai képe. A megújult Kinizsi Udvar Balatonbogláron a 7-es főút mellett, 2008-ban nyitott meg, ahol minden megtalálható 1 helyen, a kellemes kikapcsolódásra vágyóknak. Folyamatosan megújuló választékkal és már pizzával is várja Önt a Piero's csapata nevében Székely Sándor konyhafőnök! Köszöntjük Kedves vendégeinket megújult éttermünkben. A magasabb színvonalú szolgáltatás jegyében korszerű elszívó- és klímaberendezést építettünk ki.

Vendégváró

Vendégváró

Balatonboglárt a homokos, sekély Balaton-part, a Nagy-Berek, a Vár- és a Temetődomb védett területei, a környék változatos növény- és állatvilága a déli part kiemelkedő jelentőségű településévé emelik. Jelentős borpincészete révén 1987-től a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa. A városban és a környéken talált régészeti leletek tanúsága szerint az ember mintegy hatezer évvel ezelőtt telepedett le ezen a vidéken. A régészek újkőkori, rézkori telepet, bronzkori temetőt tártak fel. A rómaiak Aquincum felé vezető hadiútját a szőlőskislaki városrészben találták meg. A település neve először egy 1211-es okiratban fordul elő. Egy másik írásos emlék szerint Balatonboglár az északi parti Révfülöppel állt rendszeres hajós összeköttetésben.

Vietta Tattoo - tetováló szalon

Vietta Tattoo - tetováló szalon

Vietta Tattoo, Tetováló szalon Balatonboglár 'Tyll Vietta Önéletrajz' Üdv néked erre tévedt idegen! Személyemről árulnék el néhány konkrétumot azok számára, akik kiváncsiak volnának arra, hogy ki is ez a Tyll Vietta?! 1971. február 2.-án születtem egy mentőautóban Balatonföldváron a benzinkúton. Egy bátyám és egy húgom van. A gyerekkorom átlagos volt a hetvenes években az akkori Balatonbogláron... Az iskolában normális tanuló voltam, de már akkor megnyilvánult az azóta is tartó, örök életűnek bizonyult kötődésem a képzőművészetekhez. Az általános isi után cukrásznak mentem, azután pedig szabadúszóként tevékenykedtem. Ezekben az években sok mindent csináltam, többek között rakodtam vagonokat, és voltam még filmgyári statiszta is. Ekkoriban kezdtem el a rajzok mellett akvarelleket, később pedig olajfestményeket készíteni. Tizenkilenc évesen már végérvényesen eldöntöttem, hogy csakis, és kizárólag a képzőművészettel, a zenével és küzdősportokkal akarok foglalkozni. A Tyll Vietta művésznevet egyrészről az egyik kedvenc példaképem, Tyll Ullenspiegel iránti mély tiszteletem jeléül vettem fel ekkoriban, aki a XVI. században élt, és a gyilkos humoránál fogva vásári komédiásként minduntalan kigyúnyolta az akkori előljárókat és egyházi hatalmasságokat. Ezáltal persze rövid úton halálra is ítéltetett, ám a bitófa alatt az utolsó kívánsága jogán azt kérte a helyi főhercegtől.

Villa Romantika

Villa Romantika

A Villa Romantika Balatonbogláron, a Balaton déli partjának egyik kiemelkedő üdülőövezetében található, mely az M7-es autópályáról könnyen megközelíthető. A Villa egyedi építészeti megformálása minden környékbeli szállodától megkülönbözteti. Minden apartmanja a Balatonra van tájolva és emellett mindkét oldalon erkéllyel rendelkezik. Örök panorámás, saját - 40 m hosszú kitűnően gondozott, tiszta vizű - Balaton parttal, valamint stranddal rendelkezik, a közvetlen szomszédságában lévő fövenyes stranddal, játszótérrel a legkisebbek számára is. Családias meghitt üdülőnek számít, az üdülőkomplexumok között. A hívogató terasszal rendelkező, elegáns apartmanok mindegyike saját fürdőszobával, kábel tv-vel, mini hűtőszekrénnyel rendelkezik. A tetőtéri apartmanok légkondicionáltak. A hallban ingyenes internet használatra van lehetőség. Akik a tetőtérben keresnek pihenést, a teraszra kiállva, a Titanic orráról visszaköszönő feledhetetlen élményben, gyönyörű, magaslati kilátásban érezhetik magukat. Vendégeinknek lehetősége nyílik gazdagon kínált svédasztalos reggeli igénybevételére, akár a Villa központi halljában, akár a közvetlen balaton parti kerthelyiségében 500-600 méteren belül minden alapvető ellátást biztosító szolgáltató-, kereskedelmi- és közigazgatási egység egyaránt megtalálható.

Hirdetés
Villanyszerelés

Villanyszerelés

Mérőhely és csatlakozó berendezés tervezése, kialakítása, díjmentes ügyintézéssel Kis- és nagyüzemi kapcsolószekrények szerelése, telepítése Vendéglátó-, kereskedelmi egységek, üzemek, szállodák, panziók és egyéb létesítmények új szerelése és felújítása Új és régi házak, lakások teljes körű szerelése és felújítása Elektromos fűtési rendszerek kialakítása Épületen belüli kábeltévé, telefon hálózat, kaputelefon kiépítése Riasztó rendszerek igény szerinti tervezése, kivitelezése Üzletek, lakóházak külső díszvilágítása Külső és belső villámvédelmi rendszerek telepítése

Vince Apartmanok

Vince Apartmanok

A Balaton déli partján található Balatonbogláron nyugodt környezetben külön bejárattal rendelkező apartmanok kiadók! Az ár tartalmazza a mosogatószer, papírkéztörlő, konyharuha, szappan, víz, villany, ágynemű, WC papír használatát és a végtakarítást! Vendégeink rendelkezésére áll: - zárt parkoló, - kerti bútor, - kábel tv, - grill és bográcsozási lehetőség, - 12 személyes szanetli ... Mi hány méterre található? bolt: 50 m, étterem: 100 m, Balaton: 1000 m, uszoda: 800 m, centrum: 1000 m ...

X-Travel

X-Travel

Adatok: Rang: Város Irányítószám: 8630 Telefon körzetszám: 85 Régió: Dél-Dunántúl régió Megye: Somogy megye Kistérség: Fonyódi kistérség Lakosság: 5998 fő (2005-ben) Lakások száma: 2624 Terület: 3204 (hektár)

Zöld Ház Apartmanok

Zöld Ház Apartmanok

Apartman 1: Földszinti önálló lakrész. szoba, konyha, fürdő, terasz 2 felnőtt + 2 gyerek részére ideális. Apartman 2: Emeleti önálló lakrész 4 szoba, 3 fürdőszoba,nappali,étkező, konyha ,2 terasz. 8 fő (pótágyon+3) részére A kertben grill, bogrács, napozóágyak stb...

Tuti menü